klanteninterview

Energie Praktijk

De Energie Praktijk

Jeannette Lammers aan het woord

Wat was uw eerste indruk van Vandaag-Online toen jij benaderd werd om mee te doen aan de Campagne. 

Het eerste telefoongesprek met Vandaag Online was van: Dat ik dacht nou ja, oké, wist eigenlijk niet waarvoor Vandaag Online mij belde… het was mij nog een beetje onduidelijk allemaal. Vandaar dan ook dat ik de afspraak in eerste instantie had afgezegd. Maar uiteindelijk na het tweede telefoongesprek toch de afspraak door laten gaan.  Omdat ik daar eigenlijk best wel van schrok!

Ontwikkeling van landingspagina’s of het bouwen van een Google campagne, ik had er nog nooit van gehoord….  het kwam pas bij mij binnen op het moment dat ik zag dat ik niet vindbaar was in Google als iemand zocht naar massage praktijk Anna Paulowna!

Omdat ik daar eigenlijk best wel van schrok was dat mijn trigger om toch de stap te zetten om met jullie een langdurige samenwerking aan te gaan. Vrienden vertelde  ik dat ik met jullie in zee was gegaan en zij  waren een beetje verbaasd dat ik  toch een samenwerkingsverband was aangegaan… Maar soms heb je net dat zetje nodig, om toch die sprong in het diepe te wagen wat uiteindelijk een goede keuze is geweest!!

Hoe heb je de opzet van de landingspagina’s en Google campagne ervaren met Vandaag Online.

De opzet van de landingspagina’s was eerst niet goed, maar specialist Geert snapte precies wat ik bedoelde en wat ik graag wilde verwoorden op de landingspagina’s. De aanpassingen die ik graag wilde nadat ik de eerste oplevering van de landingspagina’s had gezien werden goed begrepen. Ook werd er de tijd voor genomen en zelfs ‘s avonds was de specialist telefonisch bereikbaar. De samenwerking was dus goed en er zat snelheid in! Dat heb ik als zeer fijn ervaren ook dat er zelfs buiten kantooruren contact mogelijkheden waren was prettig, omdat ik overdag ook niet altijd de tijd had.

Hoe heb je de communicatie hierin met Vandaag Online ervaren?

Communicatie is goed, wordt snel geholpen en er wordt goed en accuraat meegedacht met de vragen die ik stelde! De korte lijntjes binnen Vandaag Online is iets wat mij enorm aanspreekt.

Heb jij verschil gezien in voor en nadat je de samenwerking bent aangegaan met Vandaag Online?

Ik heb duidelijk verschil gezien,  het klanten bestand is zichtbaar gegroeid! Er komen steeds meer online aanvragen binnen en ik heb zowel vaste klanten als éénmalige klanten er tot nu toe aan over gehouden. Ik heb zelfs nu een klant waar ik de massage doe op locatie!

Zou je vandaag online aanraden aan vrienden of kennissen?

Ja dat zou ik wel doen ondanks dat in het begin nog een beetje onduidelijkheid was heb ik er nu een goed gevoel bij. Waarom zou je het aanraden? Vanwege de korte lijntjes die er zijn, de kennis van de specialist, het persoonlijke contact wat ik heb met Vandaag Online en natuurlijk de behaalde resultaten! 

Als je Vandaag online een rapportcijfer mag geven welke zou dat momenteel zijn? 

Een dikke 7!

Zijn er nog verbeterpunten voor Vandaag Online?

De website van Vandaag Online mag naar mijn mening wat persoonlijker worden gemaakt! (Dat is zeker een goede verbeterpunt, op de achtergrond zijn wij al bezig met een nieuwe lay-out van de website, deze komt binnenkort online we houden je op de hoogte hiervan!)

Heeft jij momenteel nog punten waarbij Vandaag Online je bedrijf kan ondersteunen?

De link van de Google Datastudio deze heb ik misschien wel gekregen maar ik kan hem niet meer vinden. Is het mogelijk dat elke client een account bij jullie krijgt, waarop alle gegevens te vinden zijn, zoals de link naar de Google Datastudio? (Deze hebben wij je nog een keer via de mail toegestuurd, wij snappen dat je het belangrijk vindt om via deze link de behaalde resultaten in te zien en zo kunt meekijken hoe je klanten via onze Google campagne bij je binnen komen.)

Benieuwd geworden naar de door Vandaag Online opgezette landingspagina’s van De energie praktijk, klik dan hier op de link. Voor het volledige aanbod van de Energie Praktijk kijk dan op www.energie-praktijk.nl 

Vandaag Online kan ook jouw helpen om je zichtbaarheid Online te laten groeien

Ga voor online Succes

Vergroot uw zichtbaarheid Vandaag Online!