Vandaag Online Werkwijze

Wat leuk, een samenwerking! Wij kijken er altijd naar uit! Gedurende onze samenwerking zijn we 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar via ons mail support systeem. 

Je kunt bij ons terecht met al je vragen, maar ook voor eventuele wijzigingen die je graag wilt doorvoeren op je landingspagina’s of Google campagnes. 

STAPPENPLAN

1. Welkomstmail

Binnen drie dagen ontvang je een welkomstmail. Hierin controleren wij de ontvangen gegevens en leggen wij uit hoe onze opstartprocedure in zijn werk gaat. 

In de welkomstmail staat ook een link naar onze online vragenlijst. De vragen in deze lijst geeft ons belangrijke informatie over het ontwerp en de inrichting van jouw landingspagina’s en Google campagne. Foto’s en/of logo’s, die je graag op de landingspagina’s wilt terug zien kun je naar ons doormailen. info@vandaag-online.nl 

3. Google Campagne

Vanaf dit moment staan jouw nieuwe landingspagina’s online en worden deze aangemeld bij de zoekmachine van Google.

De reeds ingerichte Google campagne zal dan ook worden geactiveerd. Vervolgens kunnen jouw potentiële klanten / opdrachtgevers je vinden in de zoekmachine van Google en contact met je opnemen.

Mocht je ondertussen nog vragen hebben, dan beantwoordt de specialist die wij aan jouw bedrijf hebben gekoppeld ze graag. 

2. Landingspagina's

Doorgaans ontvang je binnen 15 werkdagen na het invullen van de vragenlijst de eerste oplevering van jouw Landingspagina’s. Hierop ontvangen wij graag jouw feedback.

Na ontvangst van jouw feedback en verwerking hiervan ontvang je de definitieve versie van jouw landingspagina’s.

4. Google Datastudio

Ongeveer 30 dagen na de start van jouw Google campagne ontvang je van ons een link naar de door ons behaalde resultaten van jouw Google campagne. 

In jouw persoonlijke omgeving kun je op jouw Google Datastudio dashboard live meekijken.

Ons Proces in het kort

Welkomsmail

Eerste oplevering

Feedback

Start!

Google

Als je, ondanks dat je op de gekozen trefwoorden zoekt, jouw advertentie niet terug kunt vinden in Google, dan kan dit verschillende redenen hebben:

De advertentie wordt met intervallen getoond
Om te voorkomen dat het aantal clicks voor die dag meteen in de ochtend verbruikt wordt, bestaat er een rem binnen het Google AdWords-systeem. Deze rem zorgt ervoor dat de advertentie gespreid over de gehele dag getoond wordt. Dit heeft als gevolg dat de advertentie niet aan één stuk door verschijnt.

Het woord waarop je zoekt heeft te veel concurrentie
Jij bent natuurlijk niet de enige die wilt dat jouw advertentie wordt getoond. Vooral bij zeer algemene zoektermen kan het zo zijn dat er teveel ondernemers bieden op hetzelfde trefwoord. Om dit tegen te gaan maken wij gebruik van meer toegespitste woorden. Hierop is minder concurrentie, waardoor je meer kans hebt vertoond te worden.

Neem hiervoor contact op met ons via info@vandaag-online.nl

Neem hiervoor contact op met ons via info@vandaag-online.nl

Je hebt de link ontvangen van de Google DataStudio, maar mocht je deze kwijt zijn, dan kun je deze altijd opnieuw opvragen via info@vandaag-online.nl

Landingspagina's

Ongeveer een week na de definitieve oplevering zal Google de pagina’s geïndexeerd hebben. Vanaf dat moment zijn de pagina’s vindbaar in de Google-zoekmachine.

De landingspagina’s worden onafhankelijk van jouw website gemaakt. Zo hoeven wij aan jouw website niets te veranderen en kan er snel geschakeld worden. Het uiteindelijke resultaat in de zoekmachine zal dan zijn dat bovenaan een AdWords-advertentie wordt vertoond. In de organische resultaten wordt dan jouw eigen website en de landingspagina’s met een advertentie getoond. De kans om een bezoeker te overtuigen van jouw aanbod is nu al drie keer groter dan met jouw eigen website alleen.

Je kunt de wijzigingen bij voorkeur via de bij jou al bekende e-mailadressen worden doorgeven of anders via het algemene e-mailadres:  info@vandaag-online.nl

Jazeker! Sociale media, zoals Facebook, Instagram, Pinterest, whatsapp en dergelijke kan direct met een button worden gelinkt. Mits je op sociale media al pagina’s hebt aangemaakt. Jouw marketing kan ook via deze mediakanalen worden gepresenteerd, waardoor je (potentiële) klanten kunt bereiken.

Administratie

Allereerst: wat fijn dat je de samenwerking wilt verlengen! Hiervoor kun je altijd contact opnemen met ons via  het algemene e-mailadres Info@vandaag-online.nl

Je kunt hiervoor een mail sturen naar Info@vandaag-online.nl. Wij zullen de wijziging dan zo spoedig mogelijk (laten) doorvoeren in ons systeem én dat van ons debiteurenbeheer. 

Geen paniek. Je kunt hiervoor een mail sturen naar Info@vandaag-online.nl. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk ons debiteurenbeheer opdracht geven om de factuur opnieuw aan jou te verzenden.

Dit komt omdat wij, in tegenstelling tot veel andere bedrijven, geen hoge instapkosten vragen. Wij starten direct met onze dienstverlening voor jou als klant en beginnen dus ook direct met het maken van kosten. Daarnaast zit er in jouw maandelijkse bijdrage voor de dienstverlening een Ads-budget inbegrepen. Dit kunnen wij helaas niet voor iedere nieuwe klant voorschieten.

Je kunt de overeenkomst, na een minimale afnameperiode van drie maanden, stopzetten. Voor meer informatie over het voortijdig stopzetten van de overeenkomst, en de voorwaarden, kun je contact met ons opnemen via de mail Info@vandaag-online.nl 

Je kunt de overeenkomst, na een minimale afnameperiode van drie maanden, stopzetten. Voor meer informatie over het voortijdig stopzetten van de overeenkomst, en de voorwaarden, kun je contact met ons opnemen via de mail Info@vandaag-online.nl 

Dit kan op het zakelijke IBAN-nummer NL 85 BUNQ 2208190149 ten name van Vandaag Online. Doe dit te allen tijde onder vermelding van jouw factuurnummer. 

Dit kun je wijzigen door een mail te sturen naar Info@vandaag-online.nl. Wanneer deze is ontvangen zullen wij dit zo spoedig mogelijk doorgeven aan onze afdeling debiteurenbeheer.

Je kunt je gewenste incassodatum kenbaar maken via de mail info@vandaag-online.nl. Deze zal dan doorgegeven worden aan debiteurenbeheer. Zij zullen gaan beoordelen of dit mogelijk is. Je ontvangt een bericht over de mogelijkheden! Let op, je kunt maar eens per jaar deze optie wijzigen. 

Nee, dit kan niet. Denk hierbij om het milieu. Wij zijn een online bedrijf en versturen de factuur per mail. Deze kun je natuurlijk altijd zelf uitprinten. 

Vandaag Online kan ook jouw helpen om je zichtbaarheid Online te laten groeien

Ga voor online Succes

Vergroot uw zichtbaarheid Vandaag Online!