klanteninterview

Favoriet Agility Equipment

Favoriet Agility Equipment

Erik Schardam aan het woord

Even voorstellen.....

Favoriet Agility Equipment is al sinds 1995 onbetwist leider in behendigheidsmateriaal voor hondenrenbanen in de Benelux! Favoriet Agility Equipment onderscheidt zich met de concurrent in kwaliteit, kennis, veiligheid van apparatuur maar ook de extra service tijdens de wedstrijden. Klanten komen uit binnen en buitenland. Favoriet Aqility Equipment denkt graag mee met zijn klanten door passende oplossingen en op maat gemaakte offertes uit te brengen.

Op 30 augustus 2019 zijn wij voor een klanteninterview naar onze klant Favoriet Agility Equipment in Heerhugowaard gegaan. Vandaag Online verzorgt zijn Google campagne, door het inzetten van een Google Display Netwerk wordt zijn website nu door een veel groter publiek bekeken.

Hoe verloopt de Campagne tot nu toe?

De campagne trekt veel extra bezoekers op de website, wij zien dan ook een stijgende lijn in ons klantenbestand en online aanvragen. Dit seizoen hebben wij veel extra hondenbanenverhuur gerealiseerd voor wedstrijden door het hele land.

Hoe is het contact met Vandaag Online?

Het onderlinge contact is persoonlijk en goed. Zodra er een vraag is wordt er snel en accuraat gereageerd, zowel via de mail als telefonisch. Ook hebben wij diverse keren al een koffie afspraak gehad in de afgelopen 5 maanden. Ik vindt dit belangrijk om dat te blijven doen. Net zoals Vandaag Online persoonlijk klant contact ook enorm belangrijk vindt!

Wat voor cijfer geef je Vandaag Online?

Wij geven Vandaag Online een 8 voor het daadkrachtige werk wat ze leveren! Ze stoppen niet zodra alles klaar is, maar zetten juist die stap extra. Direct na de campagne zochten ze naar nieuwe mogelijkheden om nog verder uit te breiden. Dit typeert het bedrijf en de passie die er aanwezig is voor hun vak!

Wij hopen dat Favoriet Agility Equipment nog vele jaren zijn kennis en expertise mag overdragen aan zijn klanten en dat Vandaag Online hem hierin op online internet marketing gebied nog vele jaren mag ondersteunen.

Benieuwd geworden naar de door Vandaag Online opgezette Campagne van Favoriet Agility Equipment  Maak  dan hier je afspraak! Voor het volledige aanbod van Favoriet Agility Equipment kijk dan op deze website site!

Vandaag Online kan ook jouw helpen om je zichtbaarheid Online te laten groeien

Ga voor online Succes

Vergroot uw zichtbaarheid Vandaag Online!