Onze klanten

Wij gaan voor 9+. Daarmee bedoelen wij dat we echt een plek willen veroveren in het hart van onze klanten. Daar doen wij iedere dag onze stinkende best voor én mag je ons op afrekenen. Wij vinden het dan ook geweldig zoveel fijne recensies te mogen ontvangen, Bedankt! 

Lees verder om de reacties te bekijken.

Vandaag Online heeft het vertrouwen van vele ondernemers gewonnen! Kleine-, middelgrote- en grote ondernemingen maken al gebruik van de ervaring en vaardigheden van ons team

Previous
Next

Mooie woorden op onze website, maar wat vinden de klanten er nu van? Je leest het in onze reviews.

Favoriet Agility Equipment

Wij zijn zeer tevreden over Vandaag Online!

Op 30 augustus 2019 zijn wij voor een klanteninterview naar onze klant Favoriet Agility Equipment in Heerhugowaard gegaan. Vandaag Online verzorgt de Google campagne; door het inzetten van een Google Display netwerk wordt zijn website nu door een veel groter publiek bekeken.

Het klanten bestand is zichtbaar gegroeid!

Op 17 september 2019 zijn wij voor een klanteninterview naar Jeannette van de Energie Praktijk in Anna Paulowna gegaan. Voor Jeannette hebben wij landingspagina’s gebouwd en een Google Ads Campagne opgezet. Haar website is nu in de regio goed zichtbaar bij haar doelgroep.

Het onderlinge contact bevalt prima!

Onverwachts op 24 september 2019 zijn wij de winkel van AlphaBED binnengewandeld voor een interview. Siegfried heeft hier, onder het genot van een bakje koffie, uitgebreid de tijd voor genomen. Voor AlphaBED hebben wij het complete pakket voor online vindbaarheid opgezet.

Vandaag Online kan ook jouw helpen om je zichtbaarheid Online te laten groeien

Ga voor online Succes

Vergroot uw zichtbaarheid Vandaag Online!