Landingspagina

Wij verhogen de vindbaarheid van jouw website middels tactisch gebruik van landingspagina’s. Deze pagina vormt geen vervanging maar een aanvulling op jouw huidige website.

Een goede landingspagina vormt meer verkeer en doet de conversies stijgen!

Landingspagina

landingspagina

Doelgerichtheid

Een landingspagina brengt SEO naar een hoger niveau, zodat deze geoptimaliseerd is voor jouw doelgroep en voor de zoekmachine van Google

HET DOEL:

De internetgebruiker aanmoedigen om actie te ondernemen. Daarom bevat iedere landingspagina elementen die jouw (potentiële) klant motiveert om contact op te nemen. Dit kan een verwijzing zijn naar een contactformulier of een duidelijk weergeven telefoonnummer. Deze elementen beschikken over een conversiemeting, zodat de nieuwe stroom aan klanten precies te meten is.

In ons pakket krijg je 5 landingspagina’s (miniwebsite’s). Deze landingspagina’s hebben verschillende thema’s en zijn toegespitst op jouw kernactiviteiten. Onze specialist kiest een geschikte template uit en personaliseert deze vervolgens aan de hand van jouw huisstijl.  

Verhoog jouw conversies
Zoekwoord gerichtheid

Wat kunnen wij

voor jouw betekenen?

Vertrouw jouw Ads-campagne toe aan de specialisten van Vandaag Online en ervaar snel de voordelen van zoekmachinemarketing!

Scoren in Google betekent ook vertellen over jouw producten en diensten. Wij helpen je door de juiste content te schrijven.

Je persoonlijke Google Datastudio Dashboard geeft jou live 24/7 inzicht in de behaalde resultaten.

Wij zijn trots op onze referenten!

Vandaag Online kan ook jouw helpen om je zichtbaarheid Online te laten groeien

Ga voor online Succes

Vergroot uw zichtbaarheid Vandaag Online!