klanteninterview

Hypnotherapie van 't Klooster

Miriam van 't Klooster aan het woord

Op vrijdag 7 januari gezellig op de koffie geweest bij Miriam van ‘t Klooster in haar mooi ingerichte praktijkruimte te Bussum

Wat was uw eerste indruk van Vandaag-Online toen jij benaderd werd om mee te doen aan de Campagne. 

In eerste instantie was ik sceptisch en moest ik eventjes door krijgen  wat het allemaal zou kunnen inhouden. Vervolgens heb ik het ook aan een vriendin van mij verteld en die was ook sceptisch en zij heeft mij zelfs gewaarschuwd om eerst goed te gaan kijken wat het is nou allemaal exact zou zijn…… Tijdens het gesprek was het voor mij lastig om een keuze te maken, toch had ik er een goed gevoel bij en heb daarna zelfs gebeld met een referentie van Vandaag Online. Na een prettig en fijn gesprek met deze referentie heb ik besloten om de stap te nemen en de samenwerking aan te gaan.

Hoe heb je de opzet van de landingspagina’s en Google campagne ervaren met Vandaag Online.

Simpelweg goed, het liep allemaal vloeiend en ik vond het fijn dat ik heel gemakkelijk aan kon geven wat ik zelf voor ogen had en hoe ik het ongeveer allemaal wou hebben. Daarnaast was ik enorm blij dat de teksten door Vandaag Online worden verzorgd, want hier ben ik zelf zeker niet sterk in. De teksten die Vandaag Online geleverd heeft ben ik enorm blij mee.

Hoe heeft u de communicatie hierin met vandaag online ervaren?

Soepel! De aanpassingen werden vrij vlot gedaan, zelfs in het weekend en in de avonden, waar ik best wel van stond te kijken en als plezierig heb ervaren

Heeft u verschil gezien in voor en nadat u de samenwerking bent aangegaan met vandaag online?

Tot nu toe heb ik een aanvraag binnen gekregen, dit was al vrij vlot nadat de campagne live was gegaan. Kortom een positieve start!

Zou u vandaag online aanraden aan vrienden of kennissen?

Tot nu toe wel, de communicatie verloopt goed en ze doen wat ze zeggen en denken ook mee! Verder moet ik even kijken hoe zich het allemaal ontwikkeld.

Als u Vandaag online een rapportcijfer mag geven welke zou dat momenteel zijn? 

Een 8!

Zijn er nog verbeterpunten voor vandaag online?

Daar heb ik onderweg hiernaar toe over nagedacht en er is niks in mijn gedachten opgekomen. Mocht dat wel het geval zijn, dan had ik dat direct al aangegeven.

Heeft u momenteel nog punten waarbij vandaag online uw bedrijf zou kunnen ondersteunen?

Ik wil het eerst allemaal nog even aankijken hoe het verloopt met de landingspagina’s en mijn eigen website. Eventueel zou ik willen kijken of er in de toekomst hulp of ondersteuning voor mijn eigen website mogelijk zou kunnen zijn. Dit zou ik dan gerust aan mijn vaste contactpersoon kunnen vragen. (Hier staan wij altijd open voor en in overleg kunnen wij daar met elkaar altijd samen naar kijken wat wij hierin voor u kunnen betekenen.)

Benieuwd geworden naar de door Vandaag Online opgezette landingspagina’s van Hypnotherapie van ’t Klooster, klik dan hier op de link. Voor het volledige aanbod van Hypnotherapie van ’t Klooster kijk dan op www.hypnotherapievantklooster.nl

Vandaag Online kan ook jouw helpen om je zichtbaarheid Online te laten groeien

Ga voor online Succes

Vergroot uw zichtbaarheid Vandaag Online!