Onze Diensten

Wat kunnen wij voor jouw betekenen?

Het is een herkenbaar scenario voor veel beginnende- en gevorderde ondernemers. Je hebt veel tijd en geld geïnvesteerd in een prachtige website of webshop, maar van voldoende kopers is nog geen sprake en een hoog rendement blijft uit…..

Een website met een hoog rendement gaat gelijk op met het veroveren van een toppositie in de zoekmachine van Google.

De diensten en service van Vandaag Online

Google Ads (SEA) en Google Display zijn de manieren om jouw website vindbaar te maken in de zoekmachine van Google. 

Wij hebben ons gespecialiseerd in deze handige tools, waardoor wij jou met de juiste kennis, een krachtige landingspagina en wervende advertentieteksten, hoog laten scoren in Google.

Naast Search Engine Advertising is er ook Search Engine Optimalization, ook wel bekend onnder de noemer SEO.

SEO gaat over de optimalisatie van jouw website. SEO-teksten maken jouw landingspagina beter vindbaar in Google. Daarnaast word de leesbaarheid, de uitstraling en de overtuigingskracht van jouw pagina aanzienlijk verhoogd. 

Wij verhogen de vindbaarheid van jouw website middels tactisch gebruik van landingspagina’s. Deze pagina vormt geen vervanging maar een aanvulling op jouw huidige website. Een goede landingspagina trekt meer bezoekers naar jou website, waardoor je conversies stijgen.

Meten is weten; een oud gezegde maar nog steeds actueel. Om jou een zo goed mogelijk beeld te geven van wat de behaalde resultaten zijn geweest van de door ons opgezette Google Campagnes maken wij voor al onze klanten een Google Datastudio aan. Je ontvangt van ons een link waarin jouw account al is aangemaakt. Je kunt dus direct 24/7 live meekijken.

Ons werkwijze

Steeds meer ondernemers hechten waarde aan een goed vindbare website. Daarom biedt Vandaag Online jou een totaaloplossing, waarmee je een toppositie in Google verovert.

''Communicatie is goed, wordt snel geholpen en er wordt goed en accuraat meegedacht met de vragen die ik stelde! De korte lijntjes binnen Vandaag Online is iets wat mij enorm aanspreekt.''
Jeanette Lammers
Eigenaresse
''De campagne trekt veel extra bezoekers op de website, wij zien dan ook een stijgende lijn in ons klantenbestand en online aanvragen. Dit seizoen hebben wij veel extra hondenbanenverhuur gerealiseerd.''
Favoriet Agility Equipment
Erik Schardam
Eigenaar

Vandaag Online kan ook jouw helpen om je zichtbaarheid Online te laten groeien

Ga voor online Succes

Vergroot uw zichtbaarheid Vandaag Online!