Stappenplan

1. Binnen drie dagen bellen wij u voor een intake gesprek. Hierbij controleren wij de ontvangen gegevens en leggen wij uit hoe onze opstartprocedure in zijn werk gaat.

2. U ontvangt een welkomst email met een link naar onze online vragenlijst. De vragen in deze lijst geven ons belangrijke informatie over het ontwerp en de inrichting van uw landingspagina’s en Google campagne.

3. Binnen 14 dagen na het invullen van de vragenlijst ontvangt u van ons een eerste oplevering van uw landingspagina’s. Hierop ontvangen wij dan graag uw feedback zodat wij deze in de definitieve oplevering kunnen verwerken.

4. Na ontvangst van uw feedback ontvangt u binnen 8 dagen de definitieve versie van uw landingspagina’s en starten wij de Google campagne. Vanaf dit moment staat uw nieuwe landingspagina online en kunnen uw nieuwe klanten contact met u opnemen.

5. Na 30 dagen ontvangt u van ons een link naar de resultaten van uw Google campagne, in deze live rapportage kunt u direct zien hoeveel bezoekers uw landingspagina heeft ontvangen.

Intake 20%
Vragenlijst 40%
Eerste oplevering 60%
Definitieve versie 80%
Statistieken 100%